Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: transport
Teema: ühistransport karlovas

1.
nr. 2,6 ja 9 läbivad karlova piirkonna samal ajal.
2.
kui soovin tehase peatusest raudteejaama sõita, siis parim viis on takso, kuna bussiga saab 40minutiga, jalgsi kotte vedada ei jõua, kuigi saaks kiiremini. sest nr 6 ja nr 20 peaksid aura veekeskuse peatuses kohtuma, kuid 5 aasta jooksul on nad seda 2x teinud õiges järjestuses.
3.
kodupiirkonnas puuduvad elektroonilised peatuseviidad. ilmselt on linnal häbi näidata, kuidas samast peatusest iga poole tunni tagant 2 bussi üksteise sabas läbi lipsavad

kuidas ma peaksin olema meelestatud ühistranspordi suunas?
4.
tähe tänavasse freesiti vist nimelt mingid kaevikud. kas mingigi kvaliteedikontroll üldse eksisteerib tehtud tööde ja tulemuste osas? kas lihakombinaadi raudteeületusele ka mingi normaalne lahendus on, või peavadki kõik jagratturid ja lapsevankurid sõeluma mitu korda üle tee?

Esitaja: Ü. A.
Esitatud: 12.02.2017

Vastus

Tere!

Täname Teid pöördumise eest.
Bussiliinide nr 2, 6 ja 9 bussid võivad päeva jooksul väljuda Karlova linnaosas asuvatest peatustest sarnastel aegadel. Eeltoodud busside liiniringide pikkused ja läbimisajad on erinevad. Kui koostada busside sõiduplaanid nii, et peatustes, kus sarnases suunas sõitvate busside väljumise vahe peatusest oleks mingi kindel arv minuteid, siis me halvendaksime nende linnaosade elanikele ühistranspordi kättesaadavust mida teenindatakse ühe liini bussidega.

Elektroonilised tablood paigaldati linnas enim kasutatavatesse bussipeatustesse. Samasisulist infot, mis kuvatakse bussiinfotabloodele, on võimalik vaadelda kasutades nutiseadmes äppi "Tartu bussiajad".
Tähe tänaval rekonstrueeriti veetrassid ning rajati sademevee kanalisatsioon. Tänava lõplik rekonstrueerimine lükkus aga vara saabunud külmade tõttu sellesse aastasse.

Lugupidamisega


Vastaja: Madis Oona
linnamajanduse osakond
liikluskorraldusteenistus
ühistranspordi peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 14.03.2017