Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: teede ja tänavate remont
Teema: Rii tänava remont

Tere Lugupeetud Herr Mitt, kes Sa vastasid lakooniliselt minu küsimusele,

Paluks vastata kõikidele esitatud küsimustele ja nii alati, mitte selektiivselt ja endale mugavamalt. Küsimuse põhirõhk oli seigal, miks jäeti möödunud aastal Riia tn lõigul Lunini-Ravila rekonstrueerimata, kuigi seda lubati muuhulgas kevadel suurelt? Kas nimetatud lõigul läheb tänav ka laiendamisele nagu lubatud? Tänapäevane lahendus oleks kasvanud liiklussageduse korral väga vajalik. Poolikut lahendust ei vaja keegi.

PS! Siinkohal mainin lisaks, et Riia tänavalt linnast väljuval suunal on lõigul Lembitu-Puussepa juba mitmed kanalisatsioonikaevud ja vihmavee restkaevud ära vajunud. Remondist pole möödunud aastatki. Miks tehakse sellise kvaliteediga tööd? Kas keegi kontrollib ka?

Lugupidamisega,
K. Kuusk




Küsimus

Valdkond: liikluskorraldus
Teema: Riia tn pudelikael
Tere!
Möödunud aasta sügisel vahetati Riia tänaval asfaltkatet lõigus Pepleri-Lunini, kuigi algselt pidid tööd välja jõudma Ravila tn ristmikuni. Ca. aasta tagasi sai meedia vahendusel lugeda Tartu LV plaanidest laiendada Riia tänavat lõigus Lunini-Ravila luues linnast väljuval suunal ühe raja juurde. See on igati mõistlik, kuna linnast väljuv suund on kogu pikkuses kaherealine, vaid Ravila ristmikul muutub liikluskorraldus selliseks, et otse suundub üks rida ja teine pöörab vasakule. Selline ajast ja arust lahendus sunnib sõiduki juhte enne Ravil tn ristmikku Riia tänaval kahelt realt ühele pressima, mis igapäevaselt väljendub tipptundide ajal närvilises vahele pressimises ja liiklusseisakute tekkimises. Pärast Ravila ristmikku on taas 2 rida otse sõitjatele. Siit ka küsimus- miks ei laiendatud Riia tänavat Lunini-Ravila lõigus eelmisel aastal nagu planeeritud? Kas ja millal seda tehakse? Praegune lahendus ei vasta liikluskoormusele ja on oma aja ära elanud. Lisaks on tegemist liiklusohtliku lahendusega.
Esitaja: K. K.
Esitatud: 15.03.2017
Vastus

Tere!

Sel aastal jätkatakse Riia tänava remonttöödega lõigus Lunini kuni Ravila tn.

Lugupidamisega
Vastaja: Siim Mitt
linnamajanduse osakond
teedeteenistus
tee-ehituse peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 24.03.2017

Esitaja: K. K.
Esitatud: 28.03.2017

Vastus

Tere!

Töid tehakse vastavalt linna rahalistele võimalustele. Sel aastal planeeritavate tööde käigus muudetakse ka tänavakatte markeeringut, et parandada ristmikul liikluse läbilaskevõimet. Eelnevate aastate töödele tehakse garantiiperioodi ajal paikvaatlused ja vajadusel remonditööd.

Lugupidamisega

Vastaja: Siim Mitt
linnamajanduse osakond
teedeteenistus
tee-ehituse peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 12.04.2017