Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: transport
Teema: Lennuajad

Tere!

Elan Helsingis, kuid olen pärit Tartust. Mu pere ja sugulased elavad jätkuvalt Tartus ja seetõttu käin seal võimalikult tihti. Kuni viimase ajani olen käinud lennukiga, kuna see on kiireim ja mugavaim viis käia kodulinnas.
Nüüd on aga uued lennuajad ja need ei sobi üldse!
Saan aru, et need sobivad tartlastele, kes käivad Soome tööle või reisijatele, kes jätkavad lendu Helsingist. Aga mina, kes tahan veeta nädalavahetust Tartus? Või turistid?
Ma väga tahaksin loota, et muudate sõidugraafikut või vähemalt lisate reede pärastlõunaks/õhtuks lennu ja tagasi tahaks ikkagi pühapäeval pääseda.

Tänän tähelepanu eest

Esitaja: M. M.
Esitatud: 02.05.2018

Vastus

Tere!

Teie mure on mõistetav, kuna lisanduva hotelliöö tõttu on lennuajad väljastpoolt tulijale pisut ebamugavamad. Selleks aga, et saaksime Finnairiga läbi rääkida täiendavate lendude osas, peaks lendude täituvus tõusma vähemalt 10%. Kõige tõenäolisem on seda tagada just läbi Tartust lendava ärikliendi, kes on täna lennuliini põhisihtgrupp. Seetõttu toimus muudatus ka lennuaegades.
Tavaturistid ei ole kindlasti vähem olulised, aga peame eelkõige vaatama asju lennuliini püsimajäämise seisukohalt ja seetõttu on täituvuse tagamine prioriteet nr 1.

Lugupidamisega

Vastaja: Helen Kalberg
avalike suhete osakond
turundusjuht
[email protected]
Vastatud: 03.05.2018