Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: haljastus
Subject: Koerteaedik Sõpruse silla kõrval luhal lukustatud

Käesoleva aasta suvel rajati Sõpruse silla kõrvale Anne kanali kaldale tarastatud koerteaedik. See pidi olema avalikuks kasutuseks Tartu koeraomanikele.
Nüüd on aga selle aediku väravad lukus ja ei ole teavitust, kust koeraomanukud saaksid võtmeid, et väravaid avada, kui nad oma koeraga sellesse aedikusse soovivad minna.
Sildil ühe värava kõrval on märgitud, et on mingi aediku kasutajate Facebooki grupp. Vanemad inimesed ja eesti keelt mittevaldavad tartlased aga ei ole FB-s. Kas teistel, kes selles FB grupis pole, ei olegi õigust oma koertega jalutusaedikusse minna?
Kelle korraldusel koerte jalutusaedik avalikuks kasutamiseks suleti? Kui ei suletud, siis kust saab väravate võtmeid? Kas see aedik on ikkagi Tartu linna omandis ja kõikidele soovijatele avatud?

Esitaja: M. S.
Esitatud: 27.12.2016

Vastus

Tere!

Sõpruse koertepark on mõeldud ja avatud kõigile linna koeraomanikele. Probleem võis olla värava lingis, mida tuleb avamiseks keerata jõuga.
Kuna linkide avamine on veidi tülikas, kaalume nende asendamist mugavama sulgursüsteemiga. Aeda haldab MTÜ Tartu koertepargid, mille e-posti aadress on [email protected] ja telefon 5801 0488. Kontaktandmed paigaldatakse täiendavalt ka aiale. Aiaga seoses tekkivate küsimuste korral võib sinna julgelt pöörduda.

Lugupidamisega

Vastaja: Madis Tammeorg
linnamajanduse osakond
haljastus- ja puhastusteenistus
linnapuhastuse peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 29.12.2016