Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: transport
Subject: bussiliiklus

Meie kirjavahetus 26.07 k.a. ja 23. 08.k.a.Teemaks oli bussipeatuse kaotamine Haigla peatuses.Vastuseks minu kurtmisele,et puuduvad istepingid teekonnal Raja peatusest kuni haiglani.Viimaks on paigaldatud pikale teekonnale 2 istepinki,aga need on paigaldatud haiglate,mitte linna poolt.Vastuseks järgmisele kurtmisele,et teekond Raja tänava haiglasse on vanuritel pikk ja aeganõudev,vastasite,et te ju saate kiiremini kohale.Aga kiiremini saan ju ainult punktist A pukti B.A Aga tegelikult peab vahepeal ümber istuma ühelt bussilt teisele,mis kõik võtab ju aega.Elan Tammelinnas ja reisi alustan bussiga nr.11.Riia tänaval pean ümber istuma järgmisele bussile,et sõita Raja peatusse.Ooteaeg koos mitmekordse tänavaületusega 10.min.Teekond Raja peatusest haiglani kuni 15 min.Varem sai bussiga nr.18 või 7 palju kiiremini kohale .Mis torkas veel silma,niipalju taksosid haigla juures patsiente kohale toomas või ootamas,pole kunagi olnud.Aga eks käsi peseb kätt.Kui nüüd veel võllapuud ka maha võetakse,ei jää võõrastel patsientidel muud üle,kui ainult taksoga liigelda.Bussipeatuste siltidel pole ju kirjas peatuvate busside numbreid.Kui eksid,tule bussist maha ja vaata väljumisnimekirjast,kuhu ja mis nr,bussiga edasi.Raja tänava haigla ümbrus on ummistunud parkivatest autodest.Mõelge ikka natuke,jutt on ju pääsemisest arsti juurde. E.V.

Esitaja: E. V.
Esitatud: 07.10.2019

Vastus

Tere!

Uue liinivõrgu loomisel vaadati üle busside kasutatavus ning antud lõigul leiti, et piirkonna vajaduse katavad ära ümberkaudsed peatused, mis jäävad 500 meetri raadiusesse, antud juhul Mileedi peatus.

Kuna liinivõrk on planeeritud tervikuna, siis hetkel ei saa teostada ühe peatusega seotud muudatust, ilma et see muudaks ülejäänud liinivõrku. Uue liinivõrgu kohta saame järeldusi teha esimese poolaasta möödudes, kui saame analüüsida liinivõrgu toimimist tervikuna ning sisse viia parandusi terves liinivõrgus.

Lugupidamisega

Vastaja: Oskar Vevers
Tartu Linnatransport
ühistranspordi kvaliteedijuht
[email protected]
Vastatud: 06.11.2019