Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: transport
Subject: Bussiliiklus

Tere
Mul selline küsimus kas linn saaks uuest aastat teha kõik selleks,et meie ühistransport liiguks paremini ja ,et bussidel ei esineks enam tehnilisi rikeid sest bussid on ainult 5 kuud vanad need bussid peaks sõitma ilma igasuguse vigadeta .
Ja teine küsimus kas linn töötab ka selle nimel,et uuest aastast sõidaks bussid paremini ja ,et juhid peaks ka kella aegadest kinni nii nagu ,et ette nähtud ja väga loodan,et linn töötab ka selle nimel,et arendada meie ühistransporti edasi paremuse suunas.
Aitäh

Esitaja: T. . A.
Esitatud: 20.12.2019

Vastus

Tere

Igapäevaselt liinil sõitvatel bussidel me kahjuks rikete mitteesinemist garanteerida ei saa, kuid uute busside tulekuga on see tõenäosus viidud miinimumini. Olukorras, kus bussil tekib tehniline rike, on vedajal bussipargis reservbussid, mis saadetakse koheselt liinile, et rikkest tulenev mõju oleks liinigraafikule minimaalne.

Juulist kasutusele võetud liinivõrgu sissetöötamine võtab aega ning paratamatult kerkivad esile mõned vead, mida tuleb parandada. Seoses sellega viiakse veebruari alguses sisse liinigraafikus korrektuurid, et bussid hoiaksid paremini kinni ettemääratud graafikust.

Olenemata sellest, et juulikuus tehtud muudatused muutsid Tartu ühistransporti märkimisväärselt, töötatakse igapäevaselt selle nimel, et ühistransport oleks kvaliteetne ning muutuks kasutajale paremaks.

Lugupidamisega

Vastaja: Oskar Vevers
ühistranspordi kvaliteedijuht
[email protected]
Vastatud: 17.01.2020