Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: transport
Subject: Bussiliiklus

Tere!
Bussiliin nr7 liikumisskeemi muudeti kuu alguses nii, et ERMi eest ja jalgpalli väljaku vahelt enam läbi ei liigu ning uued sealsed peatused panti kuhugi võssa ja liiga kaugele ERMist ning jalgpalliväljakust.ERMi ja jalgpalli väljakule jõudmiseks tuleb nüüd liikuda mööda autotee äärt kus ei ole mingit valgustust ega korraliku kergliiklusteed.Ühesõnaga, kes tulid ja läksid nr7-ga ERMi ning lapsed kes käivad jalgpalli trennis muudeti tee ohtlikuks, eriti sügistel ja talvistel pimedal ajal. Hetke seisuga muudeti paari uue maja tõttu tunduvalt rohkemate inimeste ohtlikuks. Muutke bussiliini nr7 skeem endiseks, sest see asi on teil läbimõtlemata ja kiirustades tehtud. Buss nr 7 oli ainuke mis peatus enne ERMi ees, nüüd ei ole enam mitte ühtegi.

Esitaja: M. M.
Esitatud: 13.09.2021

Vastus

Tere

Eesti Rahva Muuseumi peatuse liigutamisega teisele poole Roosi tänavat saavad teenindatud uued Raadiraja ja Nõlvakaare elamurajoonid. Peatuse liigutamisega jääb teenindamata Mõisavärava peatus, mille kasutatavus oli minimaalne. Endiselt jäävad peatuse teeninduspiirkonda muuseum ja jalgpalliväljak.

Peatustesse ligipääsemiseks on olemas kergliiklusteed ning kõvakattega murukivi. Samuti rajati Roosi tänava ületamiseks vöötrada.

Lugupidamisega

Vastaja: Oskar Vevers
Tartu Linnatransport
ühistranspordi kvaliteedijuht
[email protected]
Vastatud: 13.10.2021