Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: tänavavalgustus
Subject: Vanemuise parkla juures valgustus

Vanemuise ülemise parkla juures olev pisike haljasala ja SEB-i ning Postimehe majadetagune pisipark on kottpime. Kas sina oleks ka võimalik paar valgustit organiseerida?

Esitaja: S. P.
Esitatud: 24.11.2021

Vastus

Tere

Täname Teid linnakodanike heaolu eest muret tundmast. Igasugune info murekohtadest on meile abiks oma tööde organiseerimisel.
Tõepoolest kõnniteed, mis läbivad Vanemuise ülemise parkla naabruses olevat parki, võiksid saada valgustuse. Üks osa pargist, mis asub kinnistul Kitsas tn 4, kuulub linnale ja selle pargiosa valgustuse planeerimisega saab linn tulevikus tegeleda. Teine osa pargist, kinnistul Kitsas tn 6, on eraomanduses, kuhu linn oma kommunikatsioone täna rajada ei saa. Linnale teadaolevalt on kinnistu Kitsas tn 6 omanik alustanud kinnistu arendamise planeerimisega. Parki läbivate linnakodanike rõõmuks arvestavad eraomaniku plaanid ka valgustuse rajamise vajadusega oma kinnistu raames. Peale Kitsas tn 6 omanike poolseid ehitustöid on näha, kuidas muutub linnale kuuluva pargi osa kõnniteede valgustatus ja kas on vaja täiendavat linna poolset tegevust. Seniks palume kannatust või kasutada liiklemiseks valgustatud teid.

Lugupidamisega


Vastaja: Andrus Reinmann
linnamajanduse osakond
teedeteenistus
tänavavalgustuse peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 25.11.2021