Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: liikluskorraldus
Subject: Rattaralli ja liikluse sulgemine

Tere!
Mure järgmine:
Tänavune rattaralli korralduslik külg ajas hinge täis küll. Esiteks võiks vastavad infolehed varem kui neljapäeval postkastis olla, sest paljudel on plaanid pikemalt kui 2 päeva ette tehtud ja peab hakkama oma sõiduautoga liiklemist ootamatult ümber planeerima. No olgu, on hulleminigi sellega varemtael aastatel läinud kui vastav trükis jõudist alles ralli toimuimise ajal inimeste postkastidesse.
Teine ja palju tigedamaks ajav asjaolu oli see, kui me laupäeva hommikul 9:35 tahtsime autoga minema hakata enne kui tee kinni pannakse ja juba poisid vinnavad agaralt teeotsa kinni. Õnneks saime siiski veel läbi aga tee pidi suletud olema alates 11st. Öösel kella 1 paiku naastes oli aga tee üldse aia ja keelumärgiga suletud. Trükise järgi pidi sulgemine lõppema kl 19. No pidimegi siis nahaalselt selle aia eest lükkama, et 30m kaugemal asuvast teeotsast saaks oma maja ette pöörata. Pühapäeva õhtul 21:30 paiku tuli eelmisel ööl selgeks õpitud liigutust korrata.
Nojah, trükises on öeldud küll, et palun võimalusel vältida sel ajal seal liiklemist aga kui võistlused on kava järgi juba kl 18 lõppenud ja peale mõnede üksikute öiste uitajate tänavail inimesi näha polnud, siis võiks selle tee lahti teha.
Miks ma pean peale vajalikku autoga kulgemit oma kodu pääsemiseks end liiklusrikkujana tundma?

Esitaja: R. T.
Esitatud: 30.05.2023

Vastus

Tere

Korraldaja Indrek Kelk suhtles juba otse meili teel.

Lugupidamisega

Vastaja: Kaimar Juss
linnamajanduse osakond
teedeteenistus
ajutise liikluskorralduse peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 14.06.2023