Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Laupäevastele Tartu Rattamaratoni lasteüritustele on oodata ligi 3000 noort ratturit

MTÜ Klubi Tartu Maraton pressiteade

rattaralli lastesõidu start Photo: Ardo Säks

10 September / 14. septembril toimuvad Tähtvere spordipargis Tartu Rattamaratoni lastesõidud, kuhu on oodata ligi 3000 osalejat.

Registreerimine üritustele on avatud ja seda saab teha SIIN.

Lasteürituse esimene start antakse TILLUsõidu raames kell 11, MINImaraton alustab kell 12.10. Distantsidest on võimalik valida 400 m, 700 m, 1 km ja 5,1 km pikkuste ringide vahel.

Võitjaid ei selgitata – igaüks on võitja. Sellegipoolest saavad kõik lõpetajad medali ning osavõtjate vahel loositakse välja mitmeid auhindu Tartu Rattamaratoni koostööpartneritelt.  Üritus on küll tasuta, kuid vajalik on registreerimine. Eelregistreerimine Klubi Tartu Maratoni veebilehel on avatud esmaspäevast, 9. septembrist kuni neljapäeva, 12. septembrini kell 17. Reedel, 13. septembril saab eelregistreeritud numbrid kätte maratoni võistluskeskusest (alates kell 12) mis asub Lõunakeskuse kinnikaetud liuväljal. Sealsamas võimalik veel ka registreerida. Laupäeval, 14. septembril väljastatakse laste numbreid ainult stardipaigas Tähtvere spordipargis, kus saab ka veel registreerida alates kella 10st.  

Kohapeal on lustimiseks Lõunakeskuse batuudid ning jagatakse õhupalle. Avatud on ka Balbiino jäätisekiosk ja Lastefondi ning Eesti Rahva Muuseumi telgid koos meisterdamisnurga. Lisaks müüakse erinevaid maratonimeeneid.

Lisainfot ürituse kohta leiab Tartu Maratoni kodulehelt https://www.tartumaraton.ee/et/yritused/rattamaraton/22/lasteyritused/.

 

Pille-Riin Saarse
MTÜ Klubi Tartu Maraton
Lasteürituste kommunikatsioon
Tel: +37256221560
 

Last changed 10.09.2019