Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Kaasava eelarve toel valmis kaks spordi- ja mänguväljakut

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

kesklinnakooli õueala

24 September /


24. septembril avati Tartus kaks põhjalikult uuendatud spordi- ja mänguväljakut -  Annelinna spordiväljak ja Kesklinna kooli liikuma kutsuv õueala. Mõlemad väljakud on 2018. aasta Tartu linna kaasava eelarve võiduideed.

Annelinnas, Hansa kooli ja Descartes´i kooli vahelisel alal (Anne tn 65)  valmis uus avalikku kasutusse jääv spordiväljak. Pallimängude alal rekonstrueeriti asfaltkate, millele paigaldati uus plastkärgkate. Lisaks sai spordiväljak viis välijõuseadet.

Avalikku kasutusse jääb ka Kesklinna kooli õueala uus spordi- ja mänguväljak (Kroonuaia tn 7a). Koolihoovi rajatud väljakul on tartaankattega multispordiala, mis sobib nii võrk- kui ka sulgpalli mängimiseks, eraldi on korvpalli mängimise, täpsusvisete ja kaugushüppealad, Twister ning labürint. Kooli õuealal on veel platvormidega slackline`i rada, treeningkeskus jõuharjutuste tegemiseks ning tõukerataste rambid. Lisaks on nõlvale rajatud  liutorude ja  turnimismuhkudega tartaankattega ala.
Uuel mängu- ja spordiväljakul jagub mitmekesist tegevust igas vanuses lastele ja noortele.

Linnapea Urmas Klaas loodab, et atraktiivsed väljakud toovad lapsi rohkem õue liikuma. "Mõlemad väljakud on saanud alguse kaasavasse eelarvesse esitatud ideest, mida koolipered ning kogukonnad on jõuliselt toetanud. Usun, et need leiavad ka suurt kasutamist ja mitte ainult koolide õpilased, vaid ümbruskonna lapsed ja noored saavad seal oma vaba aega veetmas käia," ütles linnapea.

annelinna spordiväljak.jpg

Annelinna spordiväljak.

Helle Tolmoff

avalike suhete osakond
kommunikatsioonispetsialist

Tel: 736 1336
Mob: 529 4297

Last changed 27.09.2019