Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

8. Tartu Linnamaratoni lasteüritused juba sel laupäeval!

MTÜ Klubi Tartu Maraton pressiteade

lastejooks Photo: Ardo Säks

30 September / Laupäeval, 5. oktoobril toimuvad Tartu kesklinnas 8. Tartu Linnamaratoni lasteüritused.

Lastejooksude stardid antakse Vabaduse puiesteel ja finišid Raekoja platsil. Registreerimine jooksudele on avatud esmaspäevast, 30. septembrist.

Lasteürituste esimene start antakse laupäeval kell 10 hommikul pisematele jooksusõpradele TILLUjooksude raames. Kell 11.10 lastakse jooksma MINImaratoonarid. Lastel on võimalik valida kahe distantsi vahel: 450 ja 900 meetrit.

Lastejooksude avapauk antakse Vabaduse puiesteelt, Kaubamaja kõrvalt. Jooks kulgeb läbi kesklinnas asuva pargi ning suundub lühemat või pikemat distantsi pidi Raekoja platsile. Stardijoonele on oodata ligikaudu 3000 last.

Jooksu eel ja järel ootavad lapsi lustima mitmed põnevad tegevused. Lõunakeskuse batuudid pakuvad hüppamisrõõmu ning jagatakse õhupalle. Kohal on ka Balbiino jäätisekiosk ning Lastefondi telk meisterdamisnurgaga. Lisaks toimetab ürituse päeval Sportlandi müügitelk ning maratonimeeneid leiab sinisest Kuubiku telgist. Eesti Rahva Muuseumi telgis ootab lapsi aga töötuba, kus saab punuda erinevaid paelu: sõbrapaela, südamepaela ning keskaegset paela. Täpsema programmi kohta loe SIIT: https://www.tartumaraton.ee/et/yritused/linnamaraton/8/lasteyritused/programm/

Last changed 30.09.2019