Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Ööjooksjad vallutavad reede õhtul Tartu

MTÜ Klubi Tartu Maraton pressiteade

ööjooks Photo: Tarmo Haud

2 October / Ka sel aastal stardib Tartu Linnamaratoni programm Friday Night Runiga, mis toob Raekoja platsile ligi 1500 osalejat.

Kolmandat korda aset leidev üritus algab 4. oktoobri õhtul kell 20 Genka ja Paul Oja kontserdiga, kell 21 kõlab stardipauk ligi 4-kilomeetrisele distantsile. Kolm päeva enne üritust on end kirja pannud juba ligi 1000 inimest.

Tänavune uhiuus rada kulgeb lisaks kesklinnale esmakordselt ka Emajõe kallastel ja Supilinnas. Rohkem infot Friday Night Runi kohta ja registreerimine SIIN.

---

Muudatused nädalavahetuse liikluses

Friday Night Run saab avalähte Raekoja platsilt ning valdav osa rajast kulgeb kesklinnas ja Supilinnas. Seega on teatud tänavad umbes tunniks ajaks suletud.

Laupäevane 8. Tartu Linnamaraton joostakse Tartu linna teedel ja tänavatel, lisaks jõuab maraton ka Luunja valda.

Kaartide ja täpsemate liikluspiirangutega saab tutvuda SIIT.

Ürituse korraldajad paluvad inimestel oma sõite planeerides vältida võistlustrassil liikumise vajadust ning teavitada sellest ka oma sõpru ja tuttavaid. Sõiduvajaduste puhul paluvad korraldajad inimestel leida selline parkimiskoht ja marsruut, kust on 5. oktoobril võimalik liikuma pääseda. Juhul kui selguvad vältimatud sõiduvajadused jooksutrassil liikluseks suletud aegadel, paluvad korraldajad eelnevalt konsulteerida telefoni teel võistlusraja julgestuse juhiga (tel. 5016 506) või kontakteeruda kohapeal lähima liikluskorraldajaga.

Nädalavahetuse programm, skeemid ja muu info on leitav tartumaraton.ee lehelt.

Last changed 02.10.2019