Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Soodsalt ERMi teatrisse ja kontserdile

Eesti Rahva Muuseumi pressiteade

6 January / Tänasest 10. jaanuarini on pääsmed mitmele ERMi sündmusele eriti soodsa hinnaga. Sealhulgas teatrilavastustele "Keisri hull" ja "Ööpiltnikud" ning jazz-muusik Lembe Loki soolokontserdile.

Mõlemad ERMi teatri etendused on sel kevadel laval viimast korda. „Ööpiltnikud“ on põneviku sugemetega täiskasvanuks saamise lugu, mille tegevus hargneb Tartu Tütarlaste Saksa Eragümnaasiumis 1930. aastate keskel, mil sinna satuvad kaks seiklejat – Eesti esimene pornofotograaf Ned de Baggo ja kõlvatute juttude autor Kiwilombi Ints.

Etendus „Keisri hull“ põhineb Jaan Krossi samanimelisel raamatul, mis on psühholoogiliselt põnevaim ja enimtõlgitud Eesti ajalooline romaan. Lavastuste kohta saab lisa lugeda ja sooduspileti osta Piletilevist: "Keisri hull" ja "Ööpiltnikud".

Lembe Lokk saabub Eestisse ja Tartusse esinema otse Pariisist, kus see omapärase häälega lauljatar on aastaid elanud, esinenud ja muusikaauhindugi kogunud.

Artisti kohta lisa lugeda ja sooduspileti 16. jaanuari kontserdile saab osta Piletilevist: Lembe Loki soolokontsert Eesti Rahva Muuseumis.

Põnevat alanud (kultuuri)aastat ja kohtumiseni kontserdil-teatris-näitusel!

www.erm.ee

Last changed 06.01.2020