Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Naistepäeva eelõhtul teevad Winny Puhh jt ERMis ajalugu

Eesti Rahva Muuseumi pressiteade

3 March / ERMi ÖÖ 7. märtsil üllatab eriefektidega, mida muuseumis varem nähtud ei ole. Sel mitteametlikul naistepäeva eelpeol astuvad lavale Winny Puhh, Jimbino Vegan, Iiris, Yasmyn ja Ütsiotsõ.

Winny Puhh on võtnud eesmärgiks esineda nii harva kui võimalik, Tartu-kutsungile nad siiski vastu seista ei suutnud. Indrek Vaheoja, Winny Puhhi vokaal: "Kui nyyd kõik ausalt ära rääkida, tekitas ERM kontserdikohana esimesel hetkel meis palju rõõmu – pika pausi järel on väga hea meel oma koduses Lõuna-Eestis yx korralik spektaakel pysti panna. Kui aga selgus, et me saame seekordsed esinemiskostyymid ise ERMi arhiividest ja ladudest välja valida, hakkas tuju ikka eriti heaks minema. Tulge kontserdile, inimesed, läheb nypeldamiseks!"

Koos Põlva šokirokkaritega esinevad ERMi ÖÖ-l võro-seto miihilaulupark Ütsiotsõ, aina enam kuulsust koguv RnB-printsess Yasmyn, kütkestav Iiris Vesik ning pöörane-boheemlaslik tänavamuusik Jimbino Vegan koos oma kvinteti ja klouniga Kreekast.

Kontsert toimub Eesti Rahva Muuseumi silla-alal (A-sissepääs) 7. märtsil kell 19. Piletid Piletilevist.

ERMi ÖÖ toimub kolmandat korda ja toob igal aastal muuseumisse erinevad lood ning esinejad. Sel aastal on muusikafestival pühendatud muinasjutunäitusele „Elas kord...“.

Lisainfo: ERMi programmijuht Kadi Haamer, [email protected] 

Last changed 03.03.2020