Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Ühistranspordi ajad leiab uuest reisiplaneerijast

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Tartu linnaliinibuss Photo: Mana Kaasik

29 June / Maanteeamet avaldas uue ja kaasaegse reisiplaneerija https://peatus.ee/. Senised reisiplaneerimise veebilehed töötavad juuli lõpuni. 

Varem oli kasutuses kolm lehekülge: www.peatus.ee, Tartu linnaliinide leht http://tartu.peatus.ee/ ja mobiilivaade https://m.peatus.ee/. Nüüd koondub kogu info ühte portaali, mille aadress on https://peatus.ee/. Järk-järgult lisatakse uude reisiplaneerijasse ühistranspordi reaalajaandmed. 

Uut portaali saab kasutada nii arvutis kui ka telefonis, kuna lehe paigutus muutub vastavalt kasutatava seadme ekraani suurusele. Lisaks saab uues süsteemis kavandada reisi asukohtade vahel ja portaal pakub mõistlikumate ümberistumistega reise.

Selleks, et uut reisiplaneerijat veelgi paremaks muuta, ootab Maanteeamet tagasisidet oma kodulehel: https://www.mnt.ee/et/tagasiside-uuele-reisiplaneerijale.

Uus reisiplaneerija loodi struktuurifondide projekti raames. Projekti peamine eesmärk on muuta avaliku teenuste kasutamine lihtsamaks ja mugavamaks, et rohkem inimesi eelistaks auto asemel kasutada ühistransporti.

Juuli lõpus lakkavad töötamast senised reisiplaneerimise veebilehed ning infot busside liikumise kohta saab ainult uuest veebikeskkonnast.

Last changed 29.06.2020