Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Tartu linna noortepäeval esineb Inger

TNTK Lille Noortekeskuse pressiteade

Noortepäev Photo: TNTK Lille Noortekeskus

12 August / Täna korraldab Tartu Noorsootöö Keskus noortepäeva, mille tegevustega alustati juba 1. augustil ja mis kulmineeruvad 12. augustil, rahvusvahelisel noortepäeval Lille Noortekeskuses ja selle õuealal.

Noortepäeva tegevused algasid juba 1. augustil, kui läks lahti linnaorienteerumine, mis keskendub kastist välja mõtlemisele ja alternatiivsusele. Rajal on võimalik tutvuda Tartu alternatiivkultuuriga ja erinevate linnalegendidega. Orienteerumise läbijatel on võimalik kohtuda laulja Ingeriga, kes annab Tartu Noorsootöö Keskuse Lille Noortekeskuse õuealal kontserdi. Kohtumisel räägib Inger sellest, kuidas tema kõigi esinemiste ja eraelu kõrvalt oma tervise eest hoolt kannab.

Orienteerumisel osalemiseks on vaja nutitelefoni ja alla laadida Navicup rakendus ning otsida kaart “Tartu Noortepäev 2020”. Rada saab läbida kuni 12. augusti kella 16.00-ni

12. augustil muutub Tartu Noorsootöö Keskuse Lille Noortekeskuse õueala tõeliseks vaimse ja füüsilise tervise katsetusalaks, kus saab osa võtta mitmetest alternatiivsetest tegevustest, mida iga päev võimalik proovida ei ole. Nii tulebki tegevustega välja Elamuspank, kes pakub võimalust nii köielt laskumiseks, kiikinguks kui ka muuks. Veel saab proovida kätt parkuuris ning akrojoogas. Vaimu ergastab teadusteater Kolm Põrsakest, kes teeb teadusteemalist töötuba. Rahulikumaid vaimse tervisega seotud tegevusi pakub Tartu Noorsootöö Keskus. Muusikaga lahutab meelt Inger.

Rohkem infot Tartu Noortepäeva kohta Tartu Noorsootöö Keskuse lehel, Noortepäeva instagramis (@tartunoortepaev) ja FB üritusel “Noortepäev 2020”.

Last changed 12.08.2020