Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Tartu linn pakub ettevõtetele võimalust osta töötajatele rattaringluse kasutamisõigust

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Tartu Rattaringlus Photo: Mana Kaasik

12 January / Tartu linn pakub ettevõtetele võimalust osta kõigile oma töötajatele rattaringluse kasutamisõigust. Soovi korral tuleb kirjutada meiliaadressile [email protected]

"Huvi on olnud selle teenuse vastu juba rattaringluse avamisest saadik, kuid tehniline lahendus võttis aega.  On igati tore, et tööandjad tahavad innustada oma töötajaid rattaga liiklema ja linn aitab sellele hea meelega kaasa. Seetõttu võimaldab rattaringluse süsteem osta 18. jaanuarist pileteid ka kollektiividele," selgitas Tartu linnatranspordi juhataja Roman Meeksa. 

Rattaringluse kasutamiseks on võimalik osta tunnipilet (2 eurot), päevapilet (5 eurot), nädalapilet (10 eurot) või aastapilet (30 eurot). Piletite ostmiseks ettevõtte töötajate jaoks tuleb kirjutada rattaringluse meiliaadressile [email protected] . Kõik töötajad, kes saavad oma tööandjalt rattaringluse kasutusõiguse, peavad ennast registreerima kasutajateks samadel tingimustel nagu kõik teised kasutajad.

Rattaringluse parklatega on kaetud terve linn ja kevadest tuleb parklaid juurdegi. Ratta saab võtta ükskõik millisest parklast ja tagastada ükskõik millisesse parklasse. Külmal ajal saab kasutada vaid tavarattaid, elektrilised rattad tulevad tagasi teedele plusskraadide saabudes.

Last changed 12.01.2021