Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: liikluskorraldus
Teema: Sauna-Staadioni ristmik

Sauna-Staadioni ristmikul on väga tihti parkivate autode tõttu pea täielikult piiratud nähtavus Narva mnt poole, st liikudes mööda Sauna tänavat Staadioni tänava poole, siis Staadioni tänava parem serv Sauna ja Narva mnt ristmike vahelisel alal. Seda, kas Narva mnt poolt tuleb autot või mitte on tihti võimalik aimata ainult valgusvihu järgi parkivate autode vahelt, seega selline piiratud nähtavus ühes suunas võib seal tekitada ohtlikke olukordi ristmikul. Eriti tipptundidel on seal üpris tihe liiklus.
Kas oleks võimalik piirata parkimist tänava paremal servas Sauna-Narva mnt ristmike vahelisel alal, Sauna-Staadioni ristmikust kuni vähemalt paremal pool esimese väikese hooneni, et oleks näha Narva mnt-lt tulevaid autosid.

Teine küsimus on seoses Staadioni tänava kõnniteega Sauna-Liiva tänavate vahemikus - millal on plaanis kõnnitee seal lõigus uuesti korda teha? Ühel pool tänava ääres on kõnnitee kui täielik kuumaastik ning kuna seal ei ole asfalti, siis ka väga porine ja suurte lompidega. Samuti on kõnnitee-sõidutee äär väga auklik ning sealt majade juurde sisse keeravatele või tänava äärde keeratavatele autodele kohati ohtlik.

Esitaja: E. T.
Esitatud: 13.12.2018

Vastus

Tere!

Täname tagasiside eest.

Staadioni tänaval on enne ristmikku pidevjoon 20 meetri ulatuses, mis kaudselt keelab sõidukite peatumise. Juhtide paremaks teavitamiseks ka talvistes tingimustes paigaldame täiendava liiklusmärgi, millega suurendame piirangu mõjuala 30 meetrini.

Staadioni tänava kõnnitee kate on tõepoolest kehvas seisus. Tänava terviklikku remonti ei ole eelarves ette nähtud. Kevadel vaatame olukorra üle ja hindame võimalusi remondiks väiksemas lõigus. Kindlasti saavad parandatud liiklejatele ohtlikud kohad.

Lugupidamisega

Vastaja: Martin Nelis
linnamajanduse osakond
liikluskorraldusteenistus
juhataja
[email protected]

Mihkel Vijar
linnamajanduse osakond
teedeteenistus
jalg- ja jalgrattateede peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 09.01.2019