Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: ehitus
Teema: Supilinna lasteaed

Tere,
Millal on plaanis valmis ehitada Supilinna lasteaed? Praegu on Supilinna piirkonda ehitatamas 15-20 uut kortermaja, millesse eeldatavasti, vaadates korterite suurusi, kolivad noored pered.

Esitaja: H. L.
Esitatud: 24.06.2019

Vastus

Tere!

Täname pöördumise eest.

Supilinna elanikele on hetkel pakkuda lähimad lasteaiakohad kesklinna piirkonna lasteaedades ja Tähtvere lasteaias. Supilinnas tegutseb Peetri eralasteaia Supilinna rühm Kroonuaia tänaval, Supilinna lastehoid Emajõe tänaval ning lastehoid „Koogel ja Moogel“ Laial tänaval. Meie andmetel pakuvad lasteaiakohti ka eralasteaiad Väike Pauline Jakobi tänaval ning Katoliku Hariduskeskus Oru tänaval, mis jäävad samuti Supilinna vahetusse lähedusse.

Lähitulevikus, järgnevatel aastatel Tartu linnal Supilinna piirkonda lasteaia ehitamist plaanis ei ole. Noortele peredele, kes vajavad oma lastele lasteaiakohti, soovitame uurida vabade kohtade olemasolu eelpool nimetatud lasteaedadest ja –hoidudest või pöörduda Tartu linnavalitsuse haridusosakonna vastavate spetsialistide poole. Ka eralasteaia ja -hoiu toetamise küsimuses tasub ühendust võtta haridusosakonnaga.

Lugupidamisega

Vastaja: Kunnar Jürgenson
Linnavarade osakond
juhataja
[email protected]
Vastatud: 11.07.2019