Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Kalender

11. sept Praktilised juhised toitlustajatele ja teenindajatele viiruse leviku tõkestamiseks

Kuidas tagada ohutu teenindus nii külastajatele kui töötajatele?

Tänases olukorras on jätkuvalt üheks oluliseks võtmetegevuseks on usalduse ja turvalisuse taasloomine.

Kuidas tagada ohutu teenindus nii külastajatele kui töötajatele?
Millele pöörata tähelepanu teeninduskoha turvalisuse ja hügieeni nõuete korraldamisel?

Seminaril pöörame tähelepanu tegevustele, mis aitavad riski kontrolli all hoida.

Osalema on oodatud Tartu ettevõtete toitlustajad ja teenindajad.

j6eorg.jpg
Seminari viib läbi tööohutuse ekspert Kristi Jõeorg (Riskianalüüs OÜ)

Salvesta kalendrisse
Kuupäev: 11. september-11. september
Kellaaeg: 13:00-14:30
Toimumiskoht: veebiseminar
Kategooria: Koolitus
Maksumus: tasuta, vajalik eelnev registreerimine
Korraldaja: Ettevõtluse arengu osakond
Kontaktisik: 7361192, evo@tartulv.ee
Registreeru
Ees- ja perekonnanimi*
Ametinimetus*
Organisatsioon*
E-post*