Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Küsimus

Küsimus

Valdkond: linnapuhastus
Teema: Hirmus müra öösel, kui rauast lumesahk üritab Raatuse 25 auklikku asfaltparklat puhastada

Kell on 02:02 öösel. Väljast kostab õudne kolin ja krigin, kui rauast lumesahk-auto Raatuse 25 asuvat auklikku asfaltplatsi ja selle ümber asuvaid teealasid puhastada püüab. Arusaadav, et see tühi parkimisala on vaja enne hommikut puhtamaks saada, aga kas on lootust leida linna poolt natuke vaiksem meetod selle aukliku platsi öiseks puhastamiseks? Kelle poole sellise murega pöörduda?

Esitaja: K. T.
Esitatud: 18.01.2018

Vastus

Tere!

Raatuse tn parkla on jaotatud kinnistuteks, mille omanikeks on OÜ Raatuse Ärimaja 3 kinnistuga, OÜ Albatrek 1 kinnistuga ja Tartu linn 2 kinnistuga. Tartu linn on juhtinud oma töövõtja tähelepanu piirkonnas öise müra tekitamise probleemile. Kuigi kõik hooldussahad on kummiteradega, võivad ka need tekitada häirivat heli maad puutuvate saha metallpiirikute, teepinna konaruste või libedustõrjeks puistatud killustiku tõttu.

Leppisime töövõtjaga kokku, et reeglina lumetõrjetöid ei tehta seal öisel ajal vahemikus 22-6, hiljemalt kella 7-ks peab parkla olema puhastatud. Erandid võivad osutuda vajalikuks suurte ja pikkade lumesadude puhul. Loodame, et sellega saab öörahu tagatud. OÜ Raatuse Ärimaja (Raatuse 25 omanik) on Teie pretensioonist teavitatud.

Lugupidamisega

Vastaja: Mart Lukason
linnamajanduse osakond
haljastus- ja puhastusteenistus
linnapuhastuse peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 05.02.2018