Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Küsimus

Küsimus

Valdkond: haljastus
Teema: Kassitoome ümbruse jalgteedel on endiselt libe

Tere! 9. jaanuaril esitatud küsimusele selle kohta, et lapsed kihutavad kelkudega jalgteedel inimeste vahel, nühkides kõnniteed kiilasjääle, vastati 14. jaanuaril nii:
"Edastasime hooldusfirmale info vajadusest süsteemselt katta Kassitoome kõnniteed tihedalt sõelmekihiga. Loodame, et see piirab lisaks libeduse vähendamisele ka kelgutamist mittesobivas kohas. Kahjuks ei ole kelgutamist linnavalitsusel võimalik kuidagi kontrollida ega reguleerida."

Kas see süsteemne hooldus võiks alata 9. kuupäevast alates veel nädala möödudes? Eile, 14. jaanuari õhtul olid Baeri tänavaga paralleelselt kulgeval kõnniteel koos kelgutavate põnnidega ka lapsevanemad, kes ei saanud samuti aru, et ime küll! - kõik inimesed ei kelguta ega sõida autoga. Mõned käivad isegi jala. Täna, 15. jaanuari hommikul polnud seda libedat kohta veel millegagi kaetud. Libeda lõigu kõrval, jalgtee tänavapoolses osas on sile lumevall, kus liikudes peab jalgsi kulgeja samuti üliettevaatlik olema.

Esitaja: M. V.
Esitatud: 15.01.2021

Vastus

Tere

Krausberg Eesti OÜ Tartu esindajaga sai veelkord Kassitoome libeduse teemal räägitud. Nad panevad sinna iga päev sõelmeid, aga kuna kelgutajad kasutavad seda ala väga intensiivselt, siis see kiht kaob seal esimeste tundidega.
Täna oli neil hooldusmasin purunenud ja tõepoolest neil jäid teed hommikul pindamata.
Vabandame!

Lugupidamisega

Vastaja: Tiina Ilves
linnamajanduse osakond
haljastus- ja puhastusteenistus
haljastuse spetsialist
[email protected]
Vastatud: 15.01.2021