Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Küsimus

Küsimus

Valdkond: kultuur
Teema: kultuur

Ühinen Juhan Telgmaaga, kes kommenteeris Anne Aaviku artiklit https://kultuur.postimees.ee/7358136/ain-angeri-eremiit-murdis-vene-tsa…

On küsimus, mis tuleks adresseerida Forum Cinemas-i, aga vist veel õigemini Tartu kultuurivõimude poole. Nimelt pole pärast paljusid-paljusid aastaid enam Tartus võimalik Meti oopereid ega Bolšoi ballette kinoülekandes näha. On see märk Tartu kõrgkultuurilisest allakäigust (loe: linnavalitsuse kultuuriülemuste saamatusest)? Märke on teisigi. Näiteks parkimisvõimatuse kehtestamine teatrimajade lähedal.

Esitaja: K. J.
Esitatud: 12.10.2021

Vastus

Tere

Sellest on tõesti kahju, et Ekraani sulgemise järel ei ole ükski teine kino soovinud Ekraani kino rolli üle võtta. Kindlasti tasub oma mõtted edastada ka Apollo kinode ja Elektriteatri eestvedajatele. Kui teenuse vastu on huvi, siis tekib kindlasti peagi ka pakkumine. Kinod, ööklubid, baarid jms on Eestis enamasti erasektori hallata ning kohalikul omavalitsusel ei ole erasektori tegevuse suunamiseks just kuigi palju instrumente.

Parkimiskorraldus on aja jooksul Tartus muutunud, kuid erinevad kultuuriasutused oskavad vajadusel alati nõu anda, millised on nende läheduses parimad parkimisvõimalused.

Lugupidamisega

Vastaja: Marleen Viidul
kultuuriosakond
juhataja
[email protected]
Vastatud: 27.10.2021