Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu kutsub taas täiskasvanuid tasuta välitreeningutele

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

välitreening

24 апреля / Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond korraldab koostöös Tartu Ülikooli Kliinikumiga juba kolmandat aastat täiskasvanutele välitreeninguid.

Tasuta välitreeningutega soovitakse innustada inimesi sportlikumat eluviisi harrastama ning julgustada neid kasutama kodulähedasi treenimisvõimalusi linna rajatud spordiväljakutel. Treeningutel õpetatakse üldisi treeningupõhimõtteid ja tutvustatakse avalike treeningvahendite võimalusi.

Välitreeningud toimuvad kokku 22 korral Anne kanali äärsel välijõusaali platsil esmaspäeviti kell 18.30–20. Esimene treening toimub 29. aprillil ja viimane 30. septembril.

Treeninguid juhendavad üle nädala vaheldumisi Tartu Ülikooli Kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku füsioterapeudid Sten Siitam ja Madis Arumäe. Füsioterapeudid õpetavad vastavalt osalejate soovidele ja vajadustele kasutama treeningvahendeid, aitavad korrigeerida harjutuste sooritust ning nõustavad treeningkava koostamisel. Treeningul läbitakse soojendus, põhitreening ja lõdvestus.

Välitreeningutele on oodatud nii algajad, kes vajavad esmaseid nõuandeid treeningutega alustamiseks, kui edasijõudnud, kes soovivad lisaks jõusaali võimalustele proovida treeninguid vabas õhus. Kõigile osalejatele leitakse võimetekohased harjutused ja sobiv treeningkoormus.

Treeningutele ei toimu etteregistreerumist. Kõik huvilised saavad treeninguga liituda jooksvalt. Väga karmide ilmaolude (paduvihm ja äikesetorm) korral jääb treening ära, sellest teavitatakse ka Tartu linna koduleheküljel ja Tartu Facebooki lehel.

Treeningud on osalejatele tasuta.

Lisainfo: Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna tervishoiuteenistuse juhataja Piret Väljaots, tel 7361 321.

Helle Tolmoff

avalike suhete osakond
kommunikatsioonispetsialist

Tel: 736 1336
Mob: 529 4297

Последнее изменение 24.04.2019