Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Kultuuriosakond kutsub kandideerima ekspertkomisjoni liikmeks

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

linnavaade Фото: Timo Arbeiter

9 мая / Kultuuriosakond kutsub kultuuriinimesi ning erinevate valdkondade esindajaid kandideerima uue ekspertkomisjoni liikmeks.

Vastavalt alates 1. juunist kehtima hakkavale uuele kultuurivaldkonna toetuste korrale, luuakse taotluste hindamiseks erinevate valdkondade ekspertidest koosnev hindamiskomisjon.

Linnavalitsuse kultuuriteenistus moodustab kultuuritoetuste taotluste hindamiseks 30-liikmelise ekspertkomisjoni. Komisjoni liikmeteks võivad kandideerida kõik kultuuriinimesed, kes soovivad kaasa rääkida linna kultuurielu edendamisel ning on valmis oma aega panustama. Oodatud on ka inimesed, kes igapäevaselt ei tööta kultuurikorraldajatena, kuid huvituvad kultuurivaldkonnas toimuvast ja on asjatundjad mõnel teisel erialal (nt. turundus, juhtimine, kommunikatsioon, ettevõtlus jms).

Kõikidel huvilistel palutakse 1. juuniks 2019 saata oma CV ja motivatsioonikiri aadressile [email protected].
Motivatsioonikirjas palume täpsustada, miks soovite olla hindamiskomisjoni liige – kas esindate näiteks mõnda spetsiifilist valdkonda või sihtgruppi, omate laia ülevaadet kultuurielus toimuvast, olete pikaajaliste kogemustega mõnes muus valdkonnas, soovite kaasa rääkida kohaliku kultuuripoliitika kujundamisel ning kultuurielu edendamisel vmt.

Lisainfo:
Hemminki Otstavel
Tartu Linnavalitsuse kultuuriosakond
kultuuriteenistuse peaspetsialist
[email protected]
Tel 7361 357

Последнее изменение 09.05.2019