Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Täiskasvanuid oodatakse välitreeningule

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Treenimine

17 июня / Välitreeningutele on oodatud nii algajad, kes vajavad esmaseid nõuandeid treeningutega alustamiseks, kui edasijõudnud, kes soovivad lisaks jõusaali võimalustele proovida treeninguid vabas õhus. Kõigile osalejatele leitakse võimetekohased harjutused ja sobiv treeningkoormus.

Välitreeningud toimuvad igal esmaspäeval kuni oktoobrini. Kokku toimuvad treeningud 26 korral ja kestavad kuni 15. oktoobrini. Treeningud toimuvad Anne kanali äärsel välijõusaali platsil esmaspäeviti kell 18.30–20.00. Sel ajavahemikul on spordiplatsil füsioterapeut Marko Treier, kes õpetab vastavalt osalejate soovidele ja vajadustele kasutama treeningvahendeid, aitab korrigeerida harjutuste sooritust ning nõustab treeningkava koostamisel. Treeningul läbitakse soojendus, põhitreening ja lõdvestus.

Erinevalt eelnevatest aastatest ei pea treeningutele ette registreerima ning huvilised saavad treeninguga liituda jooksvalt. Väga karmide ilmaolude (paduvihm ja äikesetorm) korral jääb treening ära, sellest teavitatakse ka Tartu linna koduleheküljel ja Tartu Facebooki lehel.

Treeningud on osalejatele tasuta. Tartu linna rahalisel toel viib treeningud läbi SA Tartu Ülikooli Kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku füsioterapeut Marko Treier.

Lisainfo: Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna tervishoiuteenistuse juhataja Piret Väljaots, tel 7361 321.

Последнее изменение 30.06.2019