Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Jääaja Keskus kutsub pühapäeval sünnipäevale

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

9 июля / 14. juulil kella 11st kuni kella 19ni tähistatakse Saadjärve Festivali raames Saadjärve kaldal asuva Jääaja Keskuse juba 7. sünnipäeva.

Tegevust jagub nii väikestele kui ka suurtele – parvesõidud, Hullu Teadlase teadusteatri etendused, miniloomaaed ja ponisõidud. Pisemaid külastajaid lõbustavad Jääaja Keskuse mammut ja erikülalisena lumekuninganna Elsa. Keskuses toimuvad tasuta eesti- ja venekeelsed ekskursioonid. Päeva alguses jagatakse maitsvat sünnipäevatorti ning mõnus perepäev lõpeb kell 18.00 Laura Põldvere kontserdiga.
 
Jääaja Keskus on kogu perele mõeldud põnev elamuskeskus, mis tähistab 14. juulil juba oma seitsmendat sünnipäeva mõnusa perepäevaga, mis on mõeldud nii pere väiksematele kui ka suurematele. Sünnipäeva pidu algab kell 11 koos keskuse avamise ja tordi söömisega. Kohal on Jääaja Keskuse mammut Äksel, mängitakse erinevaid põnevaid mänge erikülalise Elsaga ja harivaid teadusteatri etendusi annab Hull Teadlane. Ümbritsevat loodust saab nautida parvesõidu ajal Saadjärvel ja kogenud giidide käe all toimuvad tasuta eesti- ja venekeelsed ekskursioonid kogu keskuses. Terve päeva jooksul on avatud Jääkaru kohvik ning üllatusi ja põnevaid tegevusi jagub kõigile. Keskuse pileti hind sünnipäeval on viis eurot.
 
Jääaja Keskuse tegevjuht Sigrid Sepp ütles: “Jääaja Keskuse sünnipäev on meie keskuses alati olnud väga oodatud sündmus. Üks vahva traditsioone täis päev, mille eesmärgiks on alati olnud pakkuda kogu perele mõnusaid tegevusi. Ka sel aastal oleme mõelnud igas vanuses külastajate peale - alates päris pisikestest kuni vanaemade ja vanaisadeni. Ilusa ilma korral toimuvad mitmed tegevused ka õues - sealhulgas õhtune Laura Põldvere kontsert, mille oleme planeerinud seekord Saadjärvele. Kui aga Eesti suvi meid ei hellita, siis avaneb kõigil võimalus kuulata Laura ilusat muusikat mammuti kõrval.”
 
Alates 1. juulist on Jääaja Keskuses avatud ka Eesti Loodusmuuseumi loodud põnev näitus “Müstiline ürgmeri”, mis kutsub uskumatule rännakule 600 miljoni aasta tagusest ajast kuni tänapäevani.
 
Täpsema info ja sünnipäeva päevakava leiab: https://jaaaeg.ee/jaaaja-keskuse-7-sunnipaev/
 
 
Lisainfo:
Sigrid Sepp
Tegevjuht
Jääaja Keskus
[email protected]
5911 3753

Последнее изменение 09.07.2019