Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Täna saab viimast päeva taotleda teadushuvihariduse juhendaja stipendiumi

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

ringijuhendaja lapsega Фото: Tarmo Haud

2 сентября / Täna keskööni saab veel esitada loodus-, tehnika- ja täppisteaduste ringijuhendajate enesetäienduseks 2019/2020. õppeaastal.

Tartu linn on valmis andma välja kuni kakskümmend 2000-eurost stipendiumi.

Esmakordselt välja antavat stipendiumi võib taotleda Tartus loodus-, tehnika- ja täppisteaduste huviringi juhendav inimene, kellel on vähemalt ühe õppeaasta pikkune kogemus huvikooli õpetajana või ringijuhendajana. Stipendiumi saamise eeltingimuseks on, et stipendiaat juhendab 2019/2020. õppeaastal vähemalt üht valdkondlikku huviringi.

Stipendiumi taotlemise tähtaeg oli küll 1. septembril, kuid kui tähtaeg langeb puhkepäevale, siis võib taotlusi esitada veel sellele järgneva tööpäeva jooksul.

Stipendiumi toel võib arendada nii erialaseid kui üldpedagoogilisi teadmisi ja oskusi, kululiikide piirangut ei ole.

Taotlemine toimub Tartu linna infosüsteemis www.tartu.ee/kotoetused vastavalt Tartu Linnavolikogu 16.05.2019 määrusele nr 69.

Stipendiumi rahastatakse riigipoolsest huvihariduse ja huvitegevuse täiendavast toetusest kohalikele omavalitsustele. Kogu 2019. aastal Tartu huvihariduse ja huvitegevuse kitsaskohtade lahendamiseks planeeritud toetus on üle pool miljoni euro. Riigipoolse toetusega ei asendata, vaid täiendatakse oma eelarvest kaetavaid kulusid. Tartu linna eelarve noorte huvitegevusele ja huviharidusele on riigi toetust arvestamata ligikaudu 6,3 miljonit eurot aastas.

Edasine info:
Piret Talur
noorsooteenistuse juhataja
tel 5911 6614

Последнее изменение 02.09.2019