Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Loomemajanduskeskuse edukaima alustaja tiitli sai Metallistuudio

Tartu Loomemajanduskeskuse pressiteade

4 сентября / Konkursil „Parim ettevõtja 2018" kinnitas Tartu Linnavalitsus edukaimaks alustajaks Tartu Loomemajanduskeskuses disainiettevõte Metallistuudio OÜ.

Tartu Loomemajanduskeskuse juhi Kristiina Reidolvi sõnul valiti KÕU Metallistuudio edukaimaiks alustajaks loomemajanduskeskuses eelkõige just oma põnevate interjöörilahenduste tõttu. „Nad pakuvad suurepärast kombinatsiooni funktsionaalsest insenerimõttest ja nauditavast disainist. Lisaks suutsid nad eelmisel aastal tunduvalt kasvatada ka oma müügitulu.“

Metallistuudio OÜ ehk KÕU Metallistuudio on kaasaegne disaini- ja tootmismeeskond, kes valmistab metallkonstruktsioonil mööblit ja pakub disainiambitsiooniga sisustuslahendusi eraisikutele ning ettevõtetele. Metallkonstruktsioonidele lisatakse puitu, klaasi, nahka, kivimeid ja tekstiile. Disainer ja meister töötavad selles stuudios sünergias, et saavutada alati tehniliselt ja esteetiliselt parim tulemus. 2018. aastal suutis ettevõte müügitulu kasvatada 3,2 korda.

Varem on tiitli „Edukaim alustaja Sihtasutuses Tartu Loomemajanduskeskus“ saanud loomemajanduskeskuses tegutsenud ettevõtted Stencilit, Teenu, Taiga Film, LooLoo, Pimik ja Mikser Disain.

Kategooria parimat selgitatakse välja Tartu Linnavalitsuse ja Tartu Loomemajanduskeskuse koostöös. Tartu parimaid ettevõtjaid on valitud alates 1998. aastast.

Lisainfo:  SA Tartu Loomemajanduskeskus juhatuse liige Kristiina Reidolv, tel 552 5258, [email protected].

Последнее изменение 04.09.2019