Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Eeva Talsi innustab Tartumaa noori inspireerivat koolitundi andma

SA Innove pressiteade

Eeva Talsi Фото: Triin Maasik

5 сентября / Muusik Eeva Talsi kutsub Tartumaa õpilasi registreeruma inspiratsioonipäevale.

Kohtumisel noortega aitab artist 9.-12. klasside õpilastel õpetajate päevaks ette valmistada eriti ägeda koolitunni.

Pärimusmuusika õpetajana tegutsev Eeva Talsi teab, et tänapäeva õpetaja on suunanäitaja, inspireerija ja motiveerija. “Tunneksime end kindlasti palju kindlamalt, kui meil Eestis oleks rohkem ägedaid ja särasilmseid noori õpetajaid, kes aitavad kujundada meie tulevikku. Õpetajate päev on vahva võimalus, mil noor saab seda rolli ise tunda. Olles esinenud suuremate ja väiksemate publikute ees, tean, mida tähendab olla oma kuulajate ees ja köita nende tähelepanu. Püüan jagada noortele mõned soovitused, et nad klassi ees oma tähtsas rollis veelgi kindlamalt tunneksid,” selgitas Eeva Talsi.  

Koolinoorte inspiratsiooniseminar toimub 24. septembril Tartus SparkDemo keskuses. Muusik Eeva Talsi ja armastatud õpetaja Eerik Säre Jaan Poska gümnaasiumist selgitavad koos noortega välja, mis teeb ühe koolitunni eriliselt ägedaks ja milliseid nippe tuleb publiku võitmiseks tundi kaasa võtta.

Igast koolist oodatakse osalema 2-liikmelist meeskonda, kes soovitavalt osaleb ka õpetajate päeva korraldamises ja hakkab noorematele koolikaaslastele tunde andma. Innove soovitab koolidel välja valida ühe inimese (nt direktor, huvijuht või mõni õpetaja), kes vastutab kooli registreerimise eest, nii ei teki mitmekordset kirjapanekut.

Registreerimisel tuleb olla kiire, sest osavõtjate arv on piiratud. Registreeri oma kooli esindajad hiljemalt 20. septembriks: https://www.innove.ee/uudis/getter-jaani-ja-eeva-talsi-sutitavad-noori-…

Ürituste eesmärk on valmistada õpilased ette õpetajate päevaks ning näidata, et õpetaja töö annab noorele väärt kogemuse kogu eluks - liidrioskused, avaliku esinemise oskuse, enesekehtestamise võime ja koostööoskused.  

Õpetajaametit tutvustav sihtasutus Innove on Eesti hariduse kompetentsikeskus. Koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga on sihtasutuse eesmärk edendada ühiskonnas õpetajaameti väärtustamise ja atraktiivsuse kasvu. Õpetajaameti väärtustamise ja atraktiivsuse kasvu toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Lisainfo:
SA Innove
+372 552 5525
[email protected]

Последнее изменение 05.09.2019