Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Eesti Üliõpilaste Selts kutsub osalema mälumängul „Rahvusülikool 100“

Tartu Ülikooli pressiteade

7 октября / Reedel, 11. oktoobril kell 19 toimub Eesti Üliõpilaste Seltsi majas võistkondlik mälumäng „Rahvusülikool 100“.

Osalema on oodatud nii kogenud mälumängurid kui ka kõik ülikooli elu ja ajaloo huvilised.  Mälumängul osalemiseks saab registreeruda enne algust kohapeal ja võistkonnas võib olla kuni kuus liiget.

„Rahvusülikool 100“ mälumängu küsimused puudutavad ülikooli elu ja ajalugu ning need on koostanud Eesti Üliõpilaste Seltsi mälumänguvõistkond Ühing. Kogenud mälumängurite meeskond on kaheksa hooaega osalenud ja säranud Tartu pubimälumängul, mis on Tartu üks kõige kauem ja järjepidevamalt kestnud mälumängusarju.

Eesti Üliõpilaste Seltsi esimehe Tanel Asmeri sõnul põhineb EÜS-i identiteet eesti keelel ja eestlusel. „Tartu Ülikool kui Eesti rahvusülikool on akadeemiliste organisatsioonide tegevuse ja nende püsimise alustala ning me peame oluliseks hoida oma ülikooli ning tunda selle minevikku,“ lisas Asmer.

Mälumäng toimub 11. oktoobril kell 19 Eesti Üliõpilaste Seltsi majas aadressil J. Tõnissoni 1. Mänguks saab registreeruda enne algust kohapeal ja võistkonnas võib olla kuni kuus liiget.

Mälumängu auhinnad on välja pannud Tartu Ülikool.

Lisateave: Tanel Asmer, Eesti Üliõpilaste Seltsi esimees, 5562 1192, [email protected]. Teate edastas:
Kaja Karo
Tartu Ülikooli avalike suhete peaspetsialist
737 5509 | 505 3468

Последнее изменение 07.10.2019