Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

RCSnail rallib isadepäeval adrenaliini lakke

automudelite ralli

7 ноября / Pühapäev, 10. november pole mingi tavaline päev. Nimelt on RCSnail rallirajal võimalik koos isa, ema või teise täiskasvanuga oma rallioskused proovile panna.

Üritus toimub Eedeni kaubanduskeskuse teisel korrusel kell 11-18.

Kogu perele mõeldud üritusele oodatakse igas vanuses osalisi parima ringiaja nimel võistlema. Parim ringiaeg aga arvutatakse seekord teisiti kui muidu: vanema ja lapse parimad ringiajad liidetakse kokku ning päeva lõpus selgitatakse välja võitjatiimid. Kui peres on mitu last, siis tiimi kiireima ringiaja arvutamisel võetakse täiskasvanu puhul arvesse üks ja sama (parim) aeg, et asi ikka laste vahel võrdne oleks. Täpsema info ürituse kohta leiab RCSnaili Facebooki lehelt.

RCSnail pakub sportlikku ja mängulist lahendust, kus väikeseid kaameraga varustatud automudeleid juhitakse päris rooli ja pedaalidega videosilla vahendusel põneval rallirajal. Interaktiivne kaugjuhitavate autode rada pakub rallielamust nii suurtele kui väikestele iga päev kell 11–21, eriürituste puhul on ruum avatud kokkuleppel. RCSnailis on võimalik korraldada sünnipäevi, poissmeeste-, aga miks ka mitte tüdrukute õhtuid ja muid üritusi, tulla sõpradega vaba aega veetma või kooligrupiga töötuppa. Lisaks pakutakse motivatsiooniüritusi ettevõtetele.

Последнее изменение 07.11.2019