Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu Uus Teater kuulutas välja ideekonkursi

Tartu Uue Teatri pressiteade

plakat

7 ноября / Tartu Uue Teatri ideekorje toimub teist korda ning selle eesmärgiks on tuua teatri repertuaari uusi teemasid ja impulsse.

Teater on kunstivormina piiriala, kuid me ei käsitle seda kui viga, pigem kui võimalust. Teater võtab vaataja aega, kuid me ei käsitle seda miinusena, pigem leiame, et see aeg saab olla sisukalt kasutatud. Teater saab anda aega juurde ning teater on võimalus tegeleda erinevate teemadega korraga süvitsi ja kujundlikult, olles korraga mõtestatud ja kerge.

Ootame teilt mistahes ideid. See võib olla lavastus, näidend, installatsioon, näitus või lavakujundus, mis ootab täitmist. Kindlasti ei realiseeru kõik ideed. Kuid kui meie plaanid haakuvad, arendame mõtteid koos edasi, leiame koostööpartnereid ning jõuame järgmise paari hooaja jooksul ka publiku ette.

Peamisteks võimalikeks etenduskohtadeks on Tartu Uue Teatri maja 2 saali, kuid välistatud pole mistahes muu ootamatu ruum või paik, Tartus või mujal, katuse all või vabas õhus.

Ideekavandid saata aadressile: [email protected] hiljemalt Uue Teatri sünnipäevaks 11. jaanuariks 2020. Ideekavand võiks mahtuda kahele A4le.

Rohkem või vähem on kaks hooaega tagasi toimunud esimese ideekorjega seotud järgmised Uues Teatris publiku ette jõudnud lavastused: “Sajand armastuskirju”, installatsioon “Vahevald”, “Unusta/Unista”, “Hingede öö”, ja “Fantoomvalu”. Veel on esietendumata läbi konkursi teatrisse jõudnud lavastused “Ilusad inimesed”, “Anne lahkub Annelinnast” ja “Serafima+Bogdan”, 2 lavastust on arenduses ning jõuavad esietenduseni lähimate hooaegade jooksul.

Lisainfo: www.uusteater.ee

Последнее изменение 07.11.2019