Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Vudila Jõulumaa kolib Jääaja Keskusesse

Jääaja Keskuse pressiteade

jääajakeskus

27 ноября / Eesti suurim kogu pere mängumaa Vudila ning Jääaja Keskus ühendavad sel aastal jõud ning korraldavad koos vahva ühise jõulumaa.

Huvilisi ootavad meisterdamised, põnev ja õpetlik jõuluprogramm loomade elust talvel ning loomulikult kohtumine jõuluvanaga!

Vudila ja Jääaja Keskuse ühine jõulumaa ootab ette tellitud kooli- ja lasteaia gruppe kahel järjestikusel nädalal: 9. detsembrist kuni 20. detsembrini. Ette tellitud gruppe ootab ees kahe tunni pikkune retk läbi Jääaja Keskuse. Toredad päkapikud juhatavad grupi Jääaja Keskuse tublide giidide hoole alla, kes räägivad õpetlike ja põnevaid lugusid loomade elust talvel ning üheskoos ja läbi mängu õpitakse tundma ka mammuti elu ja olu. Õpetlikule programmile järgnevad meisterdamise töötoad, kus päkapikud õpetavad, kuidas käepäraste vahendite ning taaskasutuspõhimõtteid järgides saab meisterdada endale vahvaid tegelasi. Töötubade eesmärgiks on arendada laste loovust ning käelisi tegevusi jõululikus ja mängulises võtmes. Meisterdamistele järgneb kohtumine jõuluvanaga. Pärast programmi lõppu on kõigil huvilistel võimalik süüa kosutav jõululõuna Jääkaru kohvikus ning siirduda toredale saani- või vankrisõidule Jääaja Keskuse ümbrusesse.

Tavakülastajate jaoks on jõulumaa avatud detsembri (7.-8.; 14.-15.; 28.-29.) ning jaanuari (4.-5.) nädalavahetustel kell 11.00-18.00. Vahvat jõuluhõngulist tegevust jagub Jääaja Keskuses igas vanuses külastajatele.

“Mõte ühendada jõud ning teha koos üks äge ühine jõulumaa sai oma esimese alge juba eelmisel aastal, kui nädala sees toimusid jõulumaa tegevused Vudilas ning nädalavahetustel Jääaja Keskuses. Koostöö sujus eelmisel aastal hästi ning idee ühisest jõulumaast lõi sel aastal silmad särama kõigil osapooltel,” rääkis Jääaja Keskuse tegevjuht Sigrid Sepp.

Vudila Mängumaa esindaja Piret Kaljagin ütles, et koostöös peitub alati edu võti ning kuna Vudila ja Jääaja Keskus on nüüd ühes vallas asuvad ettevõtmised, siis on ühine tegutsemine ainuvõimalik, et piirkonda veelgi atraktiivsemaks ja tuntumaks muuta. "Usun, et jõulumaa külastajad saavad sellest koostööst sündinud jōulumaa programmist vahva elamuse,” ütles Kaljagin.

Ette tellitud jõuluprogrammid toimuvad argipäevadel kell 10, 11, 12, 13 ning 15 ja 16.
NB! Programmide arv on piiratud. Huvi korral tasub kiirelt võtta ühendust [email protected] või telefonil 5567 9991

Täpsema lisainfot jõulumaa kohta leiab www.jaaaeg.ee/joulumaa

Последнее изменение 27.11.2019