Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Disainiturg Kellawärk tähistab oma kümnendat sünnipäeva

Tartu Loomemajanduskeskuse pressiteade

4 декабря / Jõulueelne disainiturg Kellawärk saab 10aastaseks, olles üheks pikema ajalooga disainituruks Eestis.

Sündinud Tartu Loomemajanduskeskuses, on nüüdseks üritus kordades suuremaks kasvanud ning juba kolmandat aastat järjest leiab oma toimumiskoha väljaspool loomemajanduskeskust.  Uueks koduks on teist aastat järjest Sõbra maja Kalevi tänavas, mis võimaldab mahutada kordades rohkem disainereid kui loomemajanduskeskuse enda majad. Esimese suure juubeli puhul pakume mõnusat ajaviidet kogu perele.

Suures saalis toimub disainiturg, kus kauplemas on 50 disainerit üle Eesti. Nende valikul pandi rõhku sellele, et igale pereliikmele leiaks mõne sobiva jõulukingi. Osta saab ehteid, riideid, aksessuaare, kodusisutustooteid ja laste mänguasju.

Alumises saalis toimuvad õpitoad, kus saab ise jõulukaarte valmistada. Kohal on TYPA ( Eesti Trüki- ja Paberimuuseum) koos vana ja väärika koopiapressi ja talviste linoollõigetega, et aidata huvilistel ise oma käe ja maitse järgi valmistada kõrgtrükis jõulukaarte.

Rõdul seab ennast sisse Spargli pop-up kohvik ning kingituste pakkelett, mis võimaldab ühendada hea ja parema nautimise,  kuni kõik kingid kaunisse käsitsi trükitud kinkepaberisse tee leiavad.

Juubeli juurde kuulub ka tants ja laul, mistõttu on suur rõõm teavitada, et 13.00 annab suures saalis akustilise kontserti Curly Strings.

Kohtume 7. detsembril kell 11-16 Sõbra majas!

Lisainfo:
[email protected]
Tel 506 9692

Kellawärk2018_Kullamaa.jpg
Foto: Mall Kullamaa

Последнее изменение 04.12.2019