Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

sTARTUp Day toob Airbnb ja Fiverr'i kogemuse Tartusse!

sTARTUp Day pressiteade

sTARTUp_Day Фото: sTARTUp Day

17 декабря / Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day avaldas 2020 aasta 29.– 31. jaanuari festivali programmi.

Sel aastal kestab festival kaks päeva, koosneb neljast lavast ja üle neljakümnest suurepärasest seminarist ning eraldi eelürituste päevast. Kokku oodatakse festivalile üle 120 esineja ja 4000 külastaja.

„Olles suurim ärifestival Baltikumis, tähendab, et programmis peab olema midagi kõigile, kes on iduettevõtlusest huvitatud. Üle 120 esineja saavad pakkuda midagi igale maitsele,” ütles programmijuht Sven Illing. „Minu meeskond on hoidnud mõned teemad programmis alates festivali algusaastatest nagu näiteks tark linn, kosmosetehnoloogia, teadusest ettevõtluseni ning tervisetehnoloogia.”

Sel aastal on üks peaesinejatest Andres Schabelman – maailma suurima vabakutseliste platvormi Fiverri laiendamise asepresident, kes räägib oma õppetundidest Airbnbis ja Fiverris töötades ning kuidas laiendada ettevõtteid (ja iseennast) südamest. Programmis on ka futurist Jeremy Goldman, kes räägib, kuidas ennustada homset edukat startupi. Endine Tinderi Euroopa kommunikatsiooni juht Hermione Way räägib oma kogemusest ja õppetundidest idufirmade turundamisel viimase 10 aasta jooksul.

 „Oleme programmi valinud põnevate asutajate lugusid alustavatest ettevõtjatest kuni Leedu esimese miljardi dollarilise startupi Vinted ükssarvikuks saamise looni," rääkis Illing. Vinted’i kaasasutaja Milda Mikute on üks paljudest inspireerivatest asutajatest, kes jagab sTARTUp Day laval oma edulugu.

sTARTUp Day on koht, kus kohtuvad iduettevõtete alustajad, investorid, juhid, maailmatasemel eksperdid ja meedia - ja just sellest sünnivadki suurepärased ideed. Festival annab endast parima, et inspireerida inimesi oma unistuste kallal töötama ja anda teadmisi, kuidas jõuda oma ettevõtmistes järgmisele!

sTARTUp Day toimub 29. – 31. jaanuaril 2020. Festival toob kokku innovaatilisi idufirmasid, elujõulist investorimaastikku, tulevikku vaatavaid juhte ja teisi idufirmadega seotud inimesi.

STARTUp Day pileti hind tõuseb pärast 20. detsembrit. Hankige oma pilet siit! Loe esinejate kohta lähemalt siit!

 

 

Riin Lisett Rei

sTARTUp Day PR Manager

+372 5908 6451, [email protected]

Последнее изменение 17.12.2019