Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Kuidas muuta töökeskkonda koroonaviiruse leviku ajal ohutumaks?

Tööinspektsiooni pressiteade

24 марта / Paljud ettevõtted on praegu majanduslikes raskustes. Siit leiavad nõuandeid töötajad ja tööandjad selle kohta, millele tähelepanu pöörata töösuhetes.

Infograafikud nii töökeskkonna kui töösuhete kohta on kättesaadavad Tööelu portaalis https://www.tooelu.ee/et/uudised/2605/ (NB! Saadaval ka vene ja inglise keeles). Infograafikuid jagame ka Tööinspektsiooni Facebooki ning Tööelu Facebooki lehe kaudu.

Tööinspektsiooni poole saab pöörduda helistades 640 6000, Skype  „Tööinspektsiooni nõustamisjurist“ või kirjutades [email protected]

Tööinspektsiooni on oodatud helistama, kirjutama nii töötajad kui tööandjad, kellel on küsimusi seoses töökeskkonna koroonaviiruse vastu ohutumaks muutmisega ning töösuhete kohta eriolukorras. Kutsume tööandjaid kontakti võtma, kui vajate nõu, kuidas muuta töökeskkonda viiruse vastu ohutumaks nii, et ka tavapärane tööohutus ei saaks kannatada. Rõhutame, et tegemist on konsultatsiooniga, mitte töökeskkonna kontrolliga. Meie soov on anda nõu, et töökeskkond oleks ohutu ja töötajate tervis hoitud. Samuti on oodatud töötajate kõned küsimustega, kuidas nad ise saavad kaasa aidata töökeskkonna ohutumaks muutmisele.

Korduma kippuvad küsimused nendel teemadel on kogutud kokku Tööelu portaali https://www.tooelu.ee/et/uudised/2552/ (eesti, vene ja inglise keeles).

Последнее изменение 24.03.2020