Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu loodusmaja ootab algklasside lapsi suvel linnalaagri huvitundidesse

Tartu Loodusmaja pressiteade

Tartu Loodusmaja huviring Фото: Tartu Loodusmaja

26 мая / Tartu loodusmaja korraldab sel aastal esimest korda huvitegevust ka suvel - kolme suvekuu jooksul pakutakse päevase linnalaagri formaadis huvitegevust 1.-4.klasside lastele, keda ootavad loomadega tegelemine, meisterdamine ja õuemängud.

Suvekooli esimene 4-päevane laagrivahetus algab 8. juunil ja need toimuvad iganädalaselt augusti alguseni, valida saab hommikuse ja lõunase rühma vahel. Osalema oodatakse kõiki 1. – 4.klassi lapsi, keda huvitavad loodusteemad.

Laagris ootavad lapsi iga päev erinevad loodusmaja õpetajad, kes viivad läbi lõbusaid ja harivaid tegevusi enda valdkondadest.

Kõik suveringi päevad algavad loodusmaja loomatoa loomade toitmisega. Süüa ootavad kalad, kilpkonnad, küülik, deegud, hamstrid, tuvid, papagoid, raagritsikad jt. Toitmise ajal saab loomadega lähemalt tutvust teha ja nende kohta põnevaid fakte teada. Lisaks loomadele on igal päeval erinevad tegevused – koos joonistatakse ja meisterdatakse loodussõbralikest materjalidest nii sees kui õues, mängitakse, uuritakse loomi ja taimi loodusmaja pargis, harjutatakse binokli ja mikroskoobi kasutamist, tehakse katseid ja palju muud põnevat.

Suvelaagri ringid on hea võimalus leida uusi sõpru ja saada ise targemaks loodusesõbraks! Laagrit toetab Tartu linn.

Lisainfo ja registreerumine.

Последнее изменение 26.05.2020