Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Kolmandal Delta majanduskonverentsil otsitakse vastuseid maailma majanduse olulistele küsimustele

Tartu Ülikooli pressiteade

Delta majanduskonverents

7 сентября / 18. septembril toimub Tartus kolmas Delta majanduskonverents, mille teema on „Uute arengumudelite otsinguil“. Kõik huvilised on oodatud kuulama ja kaasa mõtlema selle üle, millised võiksid olla senisest kaasavamad ja säästlikumad arengumudelid nii inimese, organisatsiooni, ettevõtte kui ka riigi ja ühiskonna jaoks.

18. septembril toimub Tartus kolmas Delta majanduskonverents, mille teema on „Uute arengumudelite otsinguil“. Kõik huvilised on oodatud kuulama ja kaasa mõtlema selle üle, millised võiksid olla senisest kaasavamad ja säästlikumad arengumudelid nii inimese, organisatsiooni, ettevõtte kui ka riigi ja ühiskonna jaoks.

Konverentsil esinevad Riigikogu liige Marko Mihkelson, rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane, eksperimentaalse psühholoogia professor Jüri Allik, Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse esimees Erik Roose, Startup Day peakorraldaja Marili Vihmann ning paljud teised oma valdkonna eksperdid ülikoolidest, ettevõtetest ja mujalt. Arutletakse näiteks selle üle, missugune on Aasia tärkav mõjuvõim koroonast puretud maailmas, kuidas saavad ettevõtted praeguses ebakindlas keskkonnas olla finantsiliselt jätkusuutlikud, kas parem inimkapital aitab vähendada soolist palgalõhet jne. Konverentsi kava ja esinejatega saab tutvuda Delta keskuse kodulehel kui ka Facebookis.

„Et aeg on eriline, siis lähtuvad ka meie konverentsi teemad ajavaimust. Püüame mõtestada praegu toimuvat, näiteks räägime eetilistest küsimustest seoses mobiilsusandmete kogumisega, aga samuti proovime vaadata lähitulevikku,“ ütles ürituse peakorraldaja ja juhtimise teadur Krista Jaakson. Tema sõnul on tänavune konverents eriline juba selle poolest, et see toimub Delta õppe- ja teadushoones – eelmised konverentsid olid nime poolest justkui ettevalmistus selleks. Lisaks on seekordne konverents peaaegu täielikult eestikeelne, sest reisipiirangute tõttu välisesinejaid ei tule.

Konverentsipäev lõpeb üllatusesinejate ja muu põnevaga. Huvilistele korraldatakse majas ringkäik.

Konverents toimub 18. septembril kell 9.30–18.00 Tartu Ülikooli Delta keskuses. Pilet maksab kuni 10. septembrini 25 eurot, alates 11. septembrist 50 eurot. Pileti saab soetada Delta keskuse kodulehelt.

Последнее изменение 07.09.2020