Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Legomaania vallutab Teatri Kodu mõlemad korrused!

Tartu Mänguasjamuuseumi pressiteade

legolinn Фото: Tartu Mänguasjamuuseum

6 октября / Sel nädalavahetusel, 10. ja 11. oktoobril vallutab Tartu Mänguasjamuuseumi Teatri Kodu taas kord LEGOMAANIA, seekord eriti mitmekülgse ja eriilmelise, maja kaht korrust hõlmava näituse kujul.

Teatrisaali kerkib imeline LEGO linn töötavate karussellide, sõitvate rongide ja linnameluga, lisaks on näitusel eraldi Harry Potteri, Star Warsi ja Piraadisaare teemalised LEGO alad. Näituse ühe korraldaja Mangus Põllmaa sõnutsi on seekordne Legomaania eriline just seepärast, et väljapanekut on võimalik korraldada suuremana kui varasematel aastatel. "Eriti suure ja põhjalikuna saame näiteks üles ehitada Harry Potteri ala, kuhu paneme välja pea kõik senitoodetud komplektid. Potteri fännid saavad näha nii Sigatüüka lossi, Rüütlibussi kui ka salapärast Diagoni põiktänavat," lisas Põllmaa.

Teatri Kodu fuajees toimub kasutatud LEGO klotside ja minifiguuride müük, kus igaüks saab valida ja osta endale meelepärast kraami. Et kõik tunneksid end ohutult, siis sel aastal ühise meisterdamisega töötubasid ei toimu, küll aga saab näitust vaadates uuteks töötubadeks ja oma kodusteks meisterdamisteks rikkalikult ideesid koguda.

Legomaaniat korraldab täiskasvanud LEGO-harrastajate klubi EstLUG koostöös Tartu Mänguasjamuuseumiga. Meeled ja keeled teeb üritusel magusaks kohvik Elwa välimüük "Möödaminnes".

Laupäeval saab Teatri Kodus (Lutsu 2) asuvat klotsimaailma imetleda kella 11-18, pühapäeval kella 11-15. Üritusele pääseb eripiletiga, millega on võimalik piletiostu päeval külastada ka Tartu Mänguasjamuuseumi põhimajas asuvaid näituseid ja mängutuba. Muuseumi põhimaja on mõlemal päeval avatud kella 11-18.
Täpsem muuseumiinfo: www.mm.ee

Последнее изменение 06.10.2020