Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Lille Noortekeskus sai uue kaldtee

Tartu Noorsootöö Keskuse pressiteade

kaldtee noortekeskuses Фото: Elisabeth Jänes

3 декабря / Tartu Noorsootöö Keskus annab ülemaailmsel puuetega inimeste päeval teada, et Lille Noortekeskuse noortetuba on nüüdsest ligipääsetav ka ratastoolis liikujatele.

Kaldtee paigaldus on osa käimasolevast innovatsioonikava projektist, mille raames arendatakse Tartu noortekeskuste ligipääsetavust. Innovatsioonikava eesmärk on eelkõige nägemis-, liikumis- ja kuulmispuudega noorte integreerimine noortekeskuste tegevustesse.

Innovatsioonikava projekt sai alguse 2017. aastal ja selle raames on koolitatud Tartu noorsootöötajaid, arendatud koostööd Tartu koolide ja erinevate organisatsioonidega ning kavandatud noortekeskuste ligipääsetavust. Noortekeskuste juures ongi projekti üheks olulisemaks arenduseks kaldteede loomine.

Seni on keskuse noorsootöötajad käinud noortega kontakte loomas ja erinevaid tegevusi korraldamas Tartu koolides. Eesmärgiks on aga tuua noored edaspidi noortekeskustesse ja kaasata neid sealsetesse tegevustesse. Noortekeskuste füüsiliselt ligipääsetavaks tegemine on selle suunas oluline samm.

Innovatsioonikava tegevusi rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastatud programmist „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“.

Rohkem infot Tartu Noorsootöö Keskuse innovatsioonikava kohta: https://tntk.tartu.ee/tartu-noorsootoo-keskus/kaimasolevad-projektid/tartu-noorsootoo-innovatsioonikava/


Lisainfo:
Elisabeth Jänes
Tartu Noorsootöö Keskus
Projektijuht
+372 53 037 733
[email protected]

Последнее изменение 03.12.2020