Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image
-16°

Turuhoone esitlusköögis pakutakse 3. advendil lambalihast hõrgutisi

ASi Tartu Turg pressiteade

üritus Mehed köögis Foto: AS Tartu Turg

14. detsember / Saabuval pühapäeval on huvilistel võimalus maitsta hõrku lambaliha, osaleda turu parima jõulukapsa valimisel ning kaunistada piparkooke.

Turuhoone esitlusköögis toimub 3. advendipühapäeval kell 12 kolmas sündmus sarjast „Mehed köögis”.  Sündmustesari pakub võimalust olla põnevate roogade valmimise juures, saada kokkamis- ja maitsestamisnippe ning tehtut degusteerida!

Grillil toimetavad rahvusvaheliste kogemustega bbq-meistrid Raivo Häelme ja Rene Kiis. Valmivad road värskest ja kodumaisest lambalihast, mis on pärit Ülle letist. Grillitakse ribi ja lambasadulat ning järelküpsetatakse neid erinevate meetoditega. Hakklihast tehakse grillvardaid ja kotlette. Jagatakse nippe ja soovitusi marinaadi kohta.

Tartu Turu tegevjuhi Ivo Tombaku juhtimisel toimub turu parima jõulukapsa valimine, hinnangu annavad külastajad. Urve kohvikus saavad põnnid piparkooke kaunistada.

Sündmustesarja korraldab Tartu Turg koostöös Eesti BBQ Assotsiatsiooniga.

Osalemine tasuta! Ürituse info: https://www.facebook.com/events/298005944148311/

Enne aastavahetust, 27. detsembril toimub sündmus, kus keskendutakse kala grillimisele. Kohe uue aasta alguses, 3. jaanuaril näitavad tippkokad, kuidas juur- ja köögiviljasid grillida. 3. jaanuaril tähistatakse ka turuhoone 81. sünnipäeva!

Lisainfo: Ivo Tombak, Tartu Turg AS tegevjuht, tel 5695 9120, ivo.tombak@tartuturg.ee

Viimati muudetud 17.12.2018